lørdag 27. februar 2010

Den siste uken har vi vært på skitur med praksisbarnehagen vår, noe som var veldig gøy! 4 dager med ski på beina igjen. Og det skal sies at ingen av oss studentene som var på tur har stått veldig mye på slalom de siste årene, ihvertfall ikke vår tyrkiske venn. Hans første tur i bakken, ever! Ingen av oss, spesielt oss 3 norske, skjønner hvorfor vi faktisk ikke har gjort det mer enn vi har gjort. Er jo kjempemorsomt :)

Dag 1 begynte med litt skikaos, hadde ikke slalomski, en ting som er veldig vesentlig skal man stå på slalom! Men dette ble selvsagt fikset, og en drøy time for sent var vi på vei til Drienica.


En god latter forlenger livet!

Når vi kom så ble vi stua inn på våre rom for turen, og det var rett i uteklea for en liten aketur. Rompeakebrett eier! Etter mange turer opp og ned i bakken bar det tilbake til hotellet for lunsj. Suppe og no kyllingopplegg, med varm saft! De tror at hvis man drikker kaldt drikke her nede, så blir man syk, og serverer derfor kun varmt drikke til alle måltid. Etter lunsj var det min favorittid, nemlig en liten lur! En liten cowboystrekk på efta'n er sinnsykt undervurdert. Men etter en liten cowboystrekk må man stå opp, det er ikke fullt så digg! Etter jeg fikk gnidd søvnen ut av øya skulle vi tilbake til bakken, men denne gangen skulle vi stå på slalom. Selvom vi fikk tildelt sko og ski som var noen årganger eldre enn natoplanka gikk det overraskende bra, ingen fall. Og unga var veldig flinke, jaggumeg flinkere enn oss. Er forjævelig å innrømme det, men folk sier visst at det skal en god mann til for å innrømme slike ting, så da må jeg være en god mann.


Robocop på nye eventyr!

Dag 2, 3 og 4 var veldig like dag 1, bortsett fra det faktum at vi sto på ski før lunsj, og deretter var det litt wellness med sauna og jacuzzi for å nevne noe (dette var da altså dag 2 og 3). Dag 4 dro vi rett og slett bare hjem etter lunsjen.

Vår tyrkiske venn, som noen av dere sikkert har sett på nyhetene, forbedret seg veldig i løpet av disse 4 dagene i bakken. Den siste dagene klarte han faktisk å stå ned bakken på beina.

- K








2 kommentarer:

  1. Flinke dere er gutta..=)
    Ser ihvertfall ut som om dere koser dere. I morra begynner vi her i Norge i praksis. Gleder meg til å komme igang..

    Vær flinke til å oppdatere nå da..=) vi følger med=)

    SvarSlett
  2. Vi koser oss ja! :)
    Starter med praksis ordentlig selv i morgen. Lykke til, og kos dere :) Hils alle! :D

    SvarSlett